DRAY BOSMA

Be happy.

Nadat ik de afgelopen weken niet echt helemaal lekker heb gelopen in verband met zeurderige knieën en een pijnlijke heup, kwam ik tot de conclusie dat deze klachten zijn ontstaan sinds ik nieuwe hardloopschoenen heb. Dus ik heb de proef op de som genomen en ben vanmorgen van huis vertrokken op mijn oude, vertrouwde Nike Lunarglides en hoewel ik eerst voorzichtig ben gaan lopen, voelde ik al snel dat het lopen lekkerder ging.

Ik doe nu maar de aanname dat mijn ‘nieuwe’ hardloopschoenen, welke ik sinds een maand heb, de veroorzakers zijn van mijn kwellingen. Dat wordt morgen kijken voor een nieuw paar Nike Lunarglides, want mijn oude zijn aan de bovenkant gewoon stuk. Ook heb ik ondertussen een doosje Glucosamine Plus gekocht. Voor de instandhouding en het aanmaken van kraakbeen. Daar zullen mijn knieën wel heel blij mee zijn.

Glucosamine

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: