DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Nadat ik de afgelopen weken niet echt helemaal lekker heb gelopen in verband met zeurderige knieën en een pijnlijke heup, kwam ik tot de conclusie dat deze klachten zijn ontstaan sinds ik nieuwe hardloopschoenen heb. Dus ik heb de proef op de som genomen en ben vanmorgen van huis vertrokken op mijn oude, vertrouwde Nike Lunarglides en hoewel ik eerst voorzichtig ben gaan lopen, voelde ik al snel dat het lopen lekkerder ging.

Ik doe nu maar de aanname dat mijn ‘nieuwe’ hardloopschoenen, welke ik sinds een maand heb, de veroorzakers zijn van mijn kwellingen. Dat wordt morgen kijken voor een nieuw paar Nike Lunarglides, want mijn oude zijn aan de bovenkant gewoon stuk. Ook heb ik ondertussen een doosje Glucosamine Plus gekocht. Voor de instandhouding en het aanmaken van kraakbeen. Daar zullen mijn knieën wel heel blij mee zijn.

Glucosamine

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: