DRAY BOSMA

Be happy.

RunOndanks dat ik nog een beetje last heb van een lichte blessure in de onderbuik en dat ik de komende tijd iets rustiger aan moet doen, voor wat het hardlopen betreft, heb ik me gisteravond toch voor een tweetal (voor mij) nieuwe runs ingeschreven. De eerste is de Bruggenloop in Rotterdam op 7 december 2014 en de tweede de Egmond Halve Marathon op 11 januari 2015.

Zoals de naam Bruggenloop het al zegt, loop je over de mooiste bruggen van Rotterdam. De website weet te vertellen dat de run tezamen met de schitterende skyline van Rotterdam het decor van een unieke winterse loopbelevenis vormt. Het 15 kilometer lange parcours van de Bruggenloop gaat over vijf bruggen, waaronder de Erasmusbrug en Van Brienenoordbrug. De start en finish vindt plaats naast Stadion De Kuip.

De tweede run, de PWN Egmond Halve Marathon wilde ik al eerder doen, maar het is er nooit van gekomen om me in te schrijven. Deze run is altijd op de tweede zondag van januari, dus meteen mijn eerste run in het nieuwe jaar. In de tweede week van januari 2015 mag ik een parcours afleggen over het Noordzeestrand, het Noord-Hollands Duinreservaat en het centrum van Egmond aan Zee.

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: