DRAY BOSMA

Be happy.

FuelBandIk wilde de armband al een hele tijd hebben, maar het was eerst nog niet in Nederland verkrijgbaar en het ding was ook best prijzig. Alleen vanuit het buitenland was de Nike+ FuelBand via het internet te bestellen, maar sinds begin augustus is de armband ook in Nederland beschikbaar. De Nike+ FuelBand is een activity tracker, gedragen om de pols en het werkt samen met met een app voor de iPhone of Android-toestel.

Met de Nike+ Fuelband kun je al je dagelijkse activiteiten (inclusief het aantal uren dat je slaapt) volgen en zo wordt je aangespoord om actief te leven. De Nike+ Fuelband meet niet alleen hoeveel je beweegt, maar ook de intensiteit en nog veel meer. Via de app op je smartphone (of tablet) kun je een duidelijk overzicht krijgen van de gegevens, betreffende je conditie en je vorderingen.

Kortom, de armband registreert al je dagelijkse activiteiten zoals je trainingen, de verbrande calorieën op een dag, het aantal stappen dat je zet. Verder geeft het je feeback en de motivatie wanneer je dat nodig hebt. Het leukste van de Nike+ FuelBand vind ik, dat ik ‘m van het weekend heb besteld en dat deze gistermiddag in mijn bezit kwam. Het is vanzelfsprekend geen verrassing dat ik vandaag een rondje ga hardlopen.

 

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: