DRAY BOSMA

Be happy.

trailrunVandaag mag ik in de ochtend rond 10:45 uur voor AAP lopen. Nu loop ik nog altijd liever voor AAP dan dat ik voor aap sta. Zo doe ik iets voor het goede doel in plaats van dat ik in het openbaar voor gek mag gaan staan. Alle opbrengsten van deze run gaat, tezamen met andere runs, deze ochtend, integraal naar de Stichting AAP, opvangcentrum voor apen en andere exotische zoogdieren.

De trailrun wordt door Haglöfs gesponsord en draagt dan ook de naam van de geldschieter. De trailrun heeft een afstand van iets meer dan 16 km. Deze trailrun is toegankelijk voor alle getrainde hardlopers die openstaan voor een leuke uitdaging. Dit parcours gaat weg van de traditionele fiets- en wandelpaden en geeft de loper de unieke ervaring van lopen door de prachtige natuur in de omgeving van het Waterlandse Bos.

Het parcours brengt ons over de heuvels van de Braambergen, over de zandpaden van het Waterlandse Bos en door het Cirkelbos. Het is een parcours dat voor doorgewinterde trailrunners als licht zal beschouwd worden, maar op deze manier blijft het toegankelijk voor iedereen (lees: André).

Ik heb vrijdag een (soort van) oproep op Facebook gedaan om me te komen aan te moedigen of anders ook mee te doen en vriend Remco heeft besloten om deze ochtend mee te lopen! Beiden hebben we nog niet eerder een trailrun gelopen, dus we staan beiden voor een verrassing. Hopelijk wordt het een aangename.

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: