DRAY BOSMA

Be happy.

Dit jaar wordt de Dam tot Damloop voor de dertigste keer georganiseerd en ik mag deze dit jaar voor een derde keer lopen. Vanmorgen rond 10:38 uur gaat mijn startschot en zal ik zestien kilometers hardlopen van het centrum van Amsterdam tot aan het centrum van Zaandam.

De afgelopen jaren liep ik deze afstand in respectievelijk 1:24:24- en 1:20:43 uur. Nu is er gewaarschuwd dat men met de voorspelde warmte niet te snel moet lopen, dus het is nog even afwachten of ik deze tijden kan/zal verbeteren. Mocht dit niet zo zijn, dan heb ik in ieder geval een leuke route gelopen!

Damloop uitslagen

 

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: