DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Dit jaar wordt de Dam tot Damloop voor de dertigste keer georganiseerd en ik mag deze dit jaar voor een derde keer lopen. Vanmorgen rond 10:38 uur gaat mijn startschot en zal ik zestien kilometers hardlopen van het centrum van Amsterdam tot aan het centrum van Zaandam.

De afgelopen jaren liep ik deze afstand in respectievelijk 1:24:24- en 1:20:43 uur. Nu is er gewaarschuwd dat men met de voorspelde warmte niet te snel moet lopen, dus het is nog even afwachten of ik deze tijden kan/zal verbeteren. Mocht dit niet zo zijn, dan heb ik in ieder geval een leuke route gelopen!

Damloop uitslagen

 

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: