DRAY BOSMA

Be the reason someone smiles today.

Dit jaar wordt de Dam tot Damloop voor de dertigste keer georganiseerd en ik mag deze dit jaar voor een derde keer lopen. Vanmorgen rond 10:38 uur gaat mijn startschot en zal ik zestien kilometers hardlopen van het centrum van Amsterdam tot aan het centrum van Zaandam.

De afgelopen jaren liep ik deze afstand in respectievelijk 1:24:24- en 1:20:43 uur. Nu is er gewaarschuwd dat men met de voorspelde warmte niet te snel moet lopen, dus het is nog even afwachten of ik deze tijden kan/zal verbeteren. Mocht dit niet zo zijn, dan heb ik in ieder geval een leuke route gelopen!

Damloop uitslagen

 

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: