DRAY BOSMA

Be happy.

In een week heb ik twee runs die hoog op mijn hardlooplijstje stonden kunnen afvinken. Het rondje Den Helder heb ik afgelopen woensdag gelopen en mijn run door de Oostvaardersplassen gisterochtend. Omdat ik niet meer dan 20 kilometer wil lopen (te blessuregevoelig) ben ik gisterochtend om negen uur met de trein naar het station Almere Oostvaarders gegaan en ben daar begonnen met mijn run.

Toen ik op station Centrum in de trein stapte was het buiten nog mistig, maar nog geen tien minuten later stond ik weer buiten in een laagstaand zonnetje. Tijdens mijn run heb ik genoten van de natuurlijke omgeving, welke heel populair is dankzij de film “De Nieuwe Wildernis”. In plaats van veel wilde dieren heb ik wel veel scholieren gezien, die samen met klasgenootjes, net als ik genoten van de omgeving.

Mijn toegang tot de Oostvaardersplassen

Mijn toegang tot de Oostvaardersplassen

Jan van den Boschpad

Jan van den Boschpad

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: