DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

In een week heb ik twee runs die hoog op mijn hardlooplijstje stonden kunnen afvinken. Het rondje Den Helder heb ik afgelopen woensdag gelopen en mijn run door de Oostvaardersplassen gisterochtend. Omdat ik niet meer dan 20 kilometer wil lopen (te blessuregevoelig) ben ik gisterochtend om negen uur met de trein naar het station Almere Oostvaarders gegaan en ben daar begonnen met mijn run.

Toen ik op station Centrum in de trein stapte was het buiten nog mistig, maar nog geen tien minuten later stond ik weer buiten in een laagstaand zonnetje. Tijdens mijn run heb ik genoten van de natuurlijke omgeving, welke heel populair is dankzij de film “De Nieuwe Wildernis”. In plaats van veel wilde dieren heb ik wel veel scholieren gezien, die samen met klasgenootjes, net als ik genoten van de omgeving.

Mijn toegang tot de Oostvaardersplassen

Mijn toegang tot de Oostvaardersplassen

Jan van den Boschpad

Jan van den Boschpad

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: