DRAY BOSMA

Be happy.

Ajax Foundation RunAjax organiseert vandaag een nieuw hardloopevenement. De eerste editie van de Ajax Foundation Run wordt vandaag gehouden. Alle opbrengsten van dit evenement komen volledig ten goede aan de projecten van de Ajax Foundation. Naast de afstanden 5 en 10 kilometer wordt er een speciale KidsRun van 1,5 km en een Business- VriendenRun georganiseerd. Ook voor rolstoelgebruikers is het mogelijk om deel te nemen aan deze loop. De start is aan de Noordzijde van de Amsterdam ArenA. De finish van de Ajax Foundation Run is in de Amsterdam ArenA.

Vanmiddag hoop ik aan het einde van de route, rond de 50 minuten te finishen in de grote Amsterdam ArenA. Als hardloper kom je nog eens ergens. Zo heb ik al een paar door de IJ-tunnel gelopen (Damloop) en volgende week, met de halve marathon van Amsterdam finish ik (voor de vierde keer alweer) in het Olympisch Stadion. Hardlopen Γ­s leuk.

 

2 gedachtes over “Ajax Foundation Run

 1. Urspo schreef:

  Ah! The trick is for me to read the translation and return here to comment.
  Dank u!

  Geliked door 1 persoon

  1. Dray schreef:

   The translation is not always entirely accurate, but you’ll get an idea πŸ˜‰

   Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: