DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Gistermiddag heb ik de 10K run van de Ajax Foundation Run gelopen en het was een leuke run. De sfeer bij de Amsterdam ArenA was aangenaam en de finish in het stadion was wel heel bijzonder. Tijdens het hardlopen wilde ik voor een record gaan, want het hardlopen ging lekker (geen zeurende pijntjes) en het tempo zat er meteen goed in. Op mijn oude dag mag ik me ook wel eens een keertje uitsloven.

Na zo’n 6 kilometer hoorde ik de muziek in mijn oordopjes wegvallen en bleek achteraf dat ik een telefoongesprek had gemist van iemand uit Lelystad. “Als het heel belangrijk is, bellen ze mij nog een keer”, denk ik dan. Maar dit voorval verklaart wellicht wel waarom er een paar minuten verschil zit in mijn eindtijd tussen de app en de officiële tijdwaarneming van de organisatie.

Volgens mijn app heb ik de 10K in 0:41:10 gelopen en volgens de officiële tijdwaarneming in 0:46:04. Het laatste is geen persoonlijk record, maar ik vind het nog steeds een prima tijd en ik ben uiteindelijk als 152e deelnemer -van de 1.380 deelnemers- over de finish gelopen. Nog voor ‘oud Ajacieden’ Ronald de Boer en Edwin van de Sar.

ArenA

Even ‘n selfie voor de ArenA.

medaille

Medaille van de 1e Ajax Foundation Run.

indeArenA

bijdefinish

AjaxFoundationRunFinish

 

One thought on “Uitsloverij

  1. Harriët says:

    Ik vind het nog steeds knap! En de laatste zin: gaaf toch?!

    Liked by 1 person

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: