DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Afgelopen maandag, tegen het einde van mijn hardlooprondje, verdraaide ik bij een van de laatst te nemen bochten mijn rechterknie. Een enorme pijn schoot door mijn knie en ondanks dat ik toch door wilde lopen, moest ik wel stoppen, omdat doorlopen te pijnlijk was.

Inmiddels is het nu donderdagochtend en tot gisteravond heb ik last van (pijn in) mijn knie. Over drie dagen is de Zevenheuvelenloop en wanneer de pijn niet verdwenen is, of minimaal minder wordt, is dan hardlopen geen optie. Helemaal wanneer je weet dat er vele hellingen genomen mogen worden.

Shit.

plattegrond

Daar, waar het gebeurde..

2 thoughts on “Sh*t.

  1. martijnstraathof says:

    Ik hoop voor je dat je snel hersteld. Zou jammer zijn wanneer de run niet door kan gaan.

    Liked by 1 person

  2. Harriët says:

    Hè jakkes! Tja en als het niet door kan gaan…dan niet. Je hebt maar 1 paar kniën! Maar balen is het wel natuurlijk.

    Liked by 1 person

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: