DRAY BOSMA

Be happy.

Afgelopen maandag, tegen het einde van mijn hardlooprondje, verdraaide ik bij een van de laatst te nemen bochten mijn rechterknie. Een enorme pijn schoot door mijn knie en ondanks dat ik toch door wilde lopen, moest ik wel stoppen, omdat doorlopen te pijnlijk was.

Inmiddels is het nu donderdagochtend en tot gisteravond heb ik last van (pijn in) mijn knie. Over drie dagen is de Zevenheuvelenloop en wanneer de pijn niet verdwenen is, of minimaal minder wordt, is dan hardlopen geen optie. Helemaal wanneer je weet dat er vele hellingen genomen mogen worden.

Shit.

plattegrond

Daar, waar het gebeurde..

2 gedachtes over “Sh*t.

  1. martijnstraathof schreef:

    Ik hoop voor je dat je snel hersteld. Zou jammer zijn wanneer de run niet door kan gaan.

    Geliked door 1 persoon

  2. Harriët schreef:

    Hè jakkes! Tja en als het niet door kan gaan…dan niet. Je hebt maar 1 paar kniën! Maar balen is het wel natuurlijk.

    Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: