DRAY BOSMA

Be happy.

Gisterochtend, even na negenen, ben ik na een rustperiode voorzichtig gaan hardlopen. Ik zag er een beetje tegenop, in de zin van dat het allemaal wel eens tegen kon vallen. Ik had al rekening gehouden met eventuele momenten waarbij ik even in walking-mode  verder moest lopen, maar het viel me allemaal mee.

De eerste honderden meter voelde ik wel ‘iets’ in mijn knie. Het was geen pijn, eerder een beurs gevoel. Geen pijn is voor mij reden genoeg om toch door te zetten en hoewel mijn benen wel snel moe werden (na 18 dagen verplichte rust), heb ik niet echt veel langzamer gelopen dan voordat ik mijn knie had verdraaid.

Uiteindelijk heb ik pijnloos een zestal kilometers afgelegd. Morgen zal ik nog eens een rondje proberen..

6K

Een gedachte over “Yes! Zes!

  1. Harriët schreef:

    Fijn dat het goed ging!!

    Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: