DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Gisterochtend, even na negenen, ben ik na een rustperiode voorzichtig gaan hardlopen. Ik zag er een beetje tegenop, in de zin van dat het allemaal wel eens tegen kon vallen. Ik had al rekening gehouden met eventuele momenten waarbij ik even in walking-mode  verder moest lopen, maar het viel me allemaal mee.

De eerste honderden meter voelde ik wel ‘iets’ in mijn knie. Het was geen pijn, eerder een beurs gevoel. Geen pijn is voor mij reden genoeg om toch door te zetten en hoewel mijn benen wel snel moe werden (na 18 dagen verplichte rust), heb ik niet echt veel langzamer gelopen dan voordat ik mijn knie had verdraaid.

Uiteindelijk heb ik pijnloos een zestal kilometers afgelegd. Morgen zal ik nog eens een rondje proberen..

6K

One thought on “Yes! Zes!

  1. Harriët says:

    Fijn dat het goed ging!!

    Liked by 1 person

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: