DRAY BOSMA

Be happy.

Vanmiddag is rond half vier, in Rotterdam de Bruggenloop en in principe zou ik hier aan meedoen. Zóu. Want doordat ik vorige maand mijn knie heb geblesseerd, ben ik tot mijn verdriet, drie weken uit de, eh, running  geweest.

Sinds afgelopen donderdag loop ik weer een tiental kilometers en gisterochtend is het me ook weer gelukt, maar de afstand van de Bruggenloop is 15 kilometer en daar zijn mijn benen nog niet aan gewend. Dit moet ik opbouwen.

Ik wil het niet forceren, want ik denk dat ik nu een vijftiental kilometers wel zou kunnen hardlopen, maar dat is niet slim. Ik wil volgende maand toch een halve marathon (van Egmond) lopen en dan kan ik nu niet teveel risico nemen.

startnummer

Volgende keer beter…

 

 

Een gedachte over “Teleurstelling

  1. martijnstraathof schreef:

    Heel erg jammer, maar nu al een nieuwe knie door eventueel te forceren is denk ik geen optie. En des te harder ga je volgende maand. Succes met de voorbereidingen.

    Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: