DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vanmiddag is rond half vier, in Rotterdam de Bruggenloop en in principe zou ik hier aan meedoen. Zóu. Want doordat ik vorige maand mijn knie heb geblesseerd, ben ik tot mijn verdriet, drie weken uit de, eh, running  geweest.

Sinds afgelopen donderdag loop ik weer een tiental kilometers en gisterochtend is het me ook weer gelukt, maar de afstand van de Bruggenloop is 15 kilometer en daar zijn mijn benen nog niet aan gewend. Dit moet ik opbouwen.

Ik wil het niet forceren, want ik denk dat ik nu een vijftiental kilometers wel zou kunnen hardlopen, maar dat is niet slim. Ik wil volgende maand toch een halve marathon (van Egmond) lopen en dan kan ik nu niet teveel risico nemen.

startnummer

Volgende keer beter…

 

 

One thought on “Teleurstelling

  1. martijnstraathof says:

    Heel erg jammer, maar nu al een nieuwe knie door eventueel te forceren is denk ik geen optie. En des te harder ga je volgende maand. Succes met de voorbereidingen.

    Liked by 1 person

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: