DRAY BOSMA

Be happy.

Ik heb me ingeschreven voor een derde halve marathon voor 2015. De eerste is over een paar weken al (de Halve van Egmond), de tweede is in april, in mijn geboortestad Den Helder en de derde wordt op 20 juni 2014 gelopen, een halve marathon van Sneek. Officieel: De halve rond Sneek en meer (een woordspelling op het Sneekermeer).

Deze run start om 19:00 uur, zodat de ergste warmte van de dag weg is (als we van een mooie zomer kunnen uitgaan) en ik hoop dan rond 20:45 uur te finishen in het centrum van Sneek. De (geboorte)stad van mijn ouders, waar ik vroeger bijna elke schoolvakantie doorbracht.

I signed up for a third half marathon for 2015. The first is in a few weeks (The Half of Egmond), the second in April, in my home town Den Helder and the third will be run on June 20, 2014, the half marathon of Sneek. Official: Half around Sneek and more (a pun on the name Sneekermeer).

This run starts at 19:00, so the worst heat of the day will be gone (if we can speak of a good & beautiful summer) and I hope to finish around 20:45 in the center of Sneek. The hometown of my parents, where I used to spend my school holidays as a kid.

Een gedachte over “Een derde halve

  1. Chantal schreef:

    respect hoor!

    Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: