DRAY BOSMA

Be happy.

Vandaag is de laatste dag van het jaar tweeduizend en veertien. De dag waarop men vooral terugblikt op het afgelopen jaar. Maar hier vind je vandaag geen overzicht van het afgelopen jaar, over wat er in de wereld is gebeurd. Wat ik persoonlijk heb meegemaakt kan je op Facebook, Instagram en Twitter lezen.

Wat ik leuk vind om hier te delen is hoe vaak en hoe veel ik het afgelopen jaar heb hardgelopen. Ik heb -inclusief de run van vandaag- zo’n 138 keer een rondje gelopen (dat zijn er 12 meer dan vorig jaar), met een gemiddelde afstand van 12,4 kilometer (dat is 0,1 kilometer meer dan vorig jaar). Dit is in totaal een afstand van 1.714 kilometer (1.553 vorig jaar). Dat is over de weg een afstand van Almere naar de Servische stad Belgrado (dus niet hemelsbreed). Met de auto doe je daar ruim 16 uur over, maar ik heb er 143 uur over gedaan.

Dankzij een blessure heb ik in november het minst aantal kilometers afgelegd. In deze maand heb ik 64,3 kilometer afgelegd en de maand daarvoor, in oktober de meeste kilometers; 221,4 kilometer. Hiermee heb ik in het afgelopen jaar een kleine 141.142 calorieën verbrand.

My Running Overview 2014

Today is the last day of the year. The day on where we look back on the past twelve months. Here you will not find an annual review about what happened in the world. Nor what I have experienced personally. The latter can be found on Facebook, Instagram or Twitter.

What I like to share here, is how often and how much I’ve been running the past year. I have been running -including the run of today- for a 138 times. (that’s 12 more runs than last year), with an average distance of 7 miles (a 110 yards more than last year). This is a total distance of 1.065 miles(961 miles last year). On the road that’s the distance from Almere to the Serbian city of Belgrade  (that is not as the crow flies). By car you’re on the go for more than 16 hours, but I’ve ran it in 143 hours.

Owing to an injury in November I made the least mileage in that month. In November I ran 39 miles and in the previous month, in October, I made the most mileage; 137 miles. In total I burned a small 141.142 calories in the past year.

Een gedachte over “I ran in 2014

  1. Wendy van Gilst schreef:

    really nice blog! I’m a runner as well and this inspires me do measure my overall running for the next years 🙂

    Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: