DRAY BOSMA

Be happy.

Ik zie mezelf niet als een persoon met een complex. Er zijn mensen die van complexen aan elkaar lijken te hangen: alles is te veel of te ingewikkeld. Ik vind het leven al genoeg een uitdaging, maar er is wel een complex die me altijd heeft beziggehouden: het appartementencomplex.

Wanneer ik op televisie een leuke of spannende serie bekijk, probeer ik –in mijn hoofd- altijd een plattegrond van het appartement, of huis, voor te stellen. Het is meer een tic dan een complex: als kind tekende ik al plattegrondjes van kindertelevisie of creerde ik met lego studiodecors. Het decor van De Film van Ome Willem of van het kantoor van Charlie’s Angels heb ik naar mijn eigen idee uitgewerkt. Daar heb ik nu geen bewijs meer van, maar gelukkkig is daar Iñaki Aliste Lizarralde.

Spaanse interieurdesigner Lizarralde tekent met de hand vele plattegronden van diverse Amerikaanse televisieseries. Zo heeft ze reeds de blueprints getekend van de appartementen en woningen uit de populaire series The Big Bang Theory, Dexter, Frasier, Friends, The Golden Girls, I Love Lucy, Two And A Half Man en Will & Grace. Hieronder zie je de door Lizarralde getekende plattegronden. Weet je welke blueprint bij welke televisieserie hoort?

a b c d e f g h

Categorieën: Read

Een gedachte over “Appartementencomplex

  1. Chantal schreef:

    Wat een aparte eigenschap zeg

    Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: