DRAY BOSMA

Be happy.

De Deense hoofdstad Kopenhagen werd gisteren overspoeld door tientallen kerstmannen, die vrolijk ‘Ho ho ho!’ riepen en naar de mensen zwaaiden. Ze waren in de stad voor het jaarlijkse Wereld Kerstmannen Congres.

ballen

De 125 deelnemende kerstmannen, afkomstig uit vijftien verschillende landen, komen jaarlijks bijeen om tijdens een soort van theekransje, of kerstkransje in dit geval, over het kerstmannenvak te praten. ‘Kerstmannen van over de hele wereld zijn hier samengekomen om informatie en ideeën uit te wisselen over hoe we de wereld een betere plek kunnen maken’, aldus kerstman Stan Miller uit de Amerikaanse staat Alabama.

Tijdens het ludieke evenement wordt ook gepraat over praktische zaken. “Ik denk dat we minder koekjes moeten eten”, toonde kerstman Douglas zijn visie. “De schoorstenen waardoor we naar binnen komen zijn smaller geworden en vijftien tot twintig koekjes is dan echt te veel. Ik denk dat twaalf een mooi aantal is.’ bron

Het is voor dit moment nog allemaal humbug natuurlijk, want het duurt nog iets van 157 dagen voordat het weer Kerstmis is, maar nieuws als dit is altijd leuker dan alle nare en negatieve nieuwsberichten waarmee we dagelijks geconfronteerd worden.

Categorieën: Read

Een gedachte over “Kerstkransje

  1. Chantal schreef:

    Ze zijn in ieder geval op tijd

    Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: