DRAY BOSMA

Be happy.

Starbucks latteJames David Manning, een pastoor uit New York haalde vorige jaar in zijn thuisland het nieuws door een rechtszaak tegen keten koffiehuizen Starbucks aan te spannen met zijn verklaring dat Starbucks haar koffie aromatiseert met homozaad. Pastoor Manning was te gast in een televisieprogramma waarin de meest beruchte gasten weer in beeld komen.

Manning bleek wederom zijn geloof als excuus te gebruiken om vooral grof in de mond te zijn en anders denkende mensen te moeten beledigen. Toen de presentatrice Jessica Williams hem vroeg of hij nog steeds van mening was betreffende de rechtszaak tegen Starbucks wist hij te melden dat Starbucks zelf heeft erkend de smaak van hun koffie met sperma smaakvoller te maken. Toen de presentatrice vroeg wat of wie zijn bron was, zei de pastoor dat zijn redenering wellicht niet bevestigd kan worden, maar hij wist wel beter.

De predikant lijkt een beetje geobsedeerd van de herenliefde, want hij heeft in het verleden al meerdere rare en vooral ongepast uitspraken gedaan over homoseksualiteit. Iedere uitspraak van hem is van het niveau achterlijk en hij weet zijn uitspraken niet eens te beargumenteren. Ik vind het een beetje jammer dat figuren als deze een kanaal krijgen om hun onzin en haatdragende uitspraken naar buiten te mogen communiceren. Ondanks dat hij beweert dat Starbucks zijn koffie op een vreemde manier smaakvoller maakt, is Manning zelf vooral smakeloos te noemen.

Een gedachte over “Koffie Verkeerd

  1. Chantal schreef:

    Sommige mensen kennen maar 1 manier, en dat is kwetsen en discrimineren.

    Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: