DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Starbucks latteJames David Manning, een pastoor uit New York haalde vorige jaar in zijn thuisland het nieuws door een rechtszaak tegen keten koffiehuizen Starbucks aan te spannen met zijn verklaring dat Starbucks haar koffie aromatiseert met homozaad. Pastoor Manning was te gast in een televisieprogramma waarin de meest beruchte gasten weer in beeld komen.

Manning bleek wederom zijn geloof als excuus te gebruiken om vooral grof in de mond te zijn en anders denkende mensen te moeten beledigen. Toen de presentatrice Jessica Williams hem vroeg of hij nog steeds van mening was betreffende de rechtszaak tegen Starbucks wist hij te melden dat Starbucks zelf heeft erkend de smaak van hun koffie met sperma smaakvoller te maken. Toen de presentatrice vroeg wat of wie zijn bron was, zei de pastoor dat zijn redenering wellicht niet bevestigd kan worden, maar hij wist wel beter.

De predikant lijkt een beetje geobsedeerd van de herenliefde, want hij heeft in het verleden al meerdere rare en vooral ongepast uitspraken gedaan over homoseksualiteit. Iedere uitspraak van hem is van het niveau achterlijk en hij weet zijn uitspraken niet eens te beargumenteren. Ik vind het een beetje jammer dat figuren als deze een kanaal krijgen om hun onzin en haatdragende uitspraken naar buiten te mogen communiceren. Ondanks dat hij beweert dat Starbucks zijn koffie op een vreemde manier smaakvoller maakt, is Manning zelf vooral smakeloos te noemen.

One thought on “Koffie Verkeerd

  1. Chantal says:

    Sommige mensen kennen maar 1 manier, en dat is kwetsen en discrimineren.

    Liked by 1 person

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: