DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

bont (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
1 veelkleurig, gespikkeld, gevlekt: zij maken het te bont te erg

In een interview met het tijdschrift DuJour heeft Bondacteur Daniel Craig gezegd graag naar de kroeg te gaan, maar blijft sinds hij beroemd is vaker thuis omdat iedereen hem de hele tijd stiekem fotografeert en dat maakt hem woest.

Craig wilt best de hele dag handtekeningen uitdelen en zelfs met de mensen op de foto gaan met mensen. Hij heeft daar geen problemen mee, maar mobiele telefoons die hem vanuit iedere hoek van de bar vastleggen irriteren hem mateloos. Wanneer het hem netjes wordt gevraagd overweegt hij wellicht akkoord te gaan, maar stiekem foto’s maken wordt hem te bont.

Craig ziet het als de menselijke natuur dat hij zo geagiteerd reageert. Hij voelt zich genaaid wanneer mensen stiekem foto’s maken. Gek genoeg zien mensen het niet als een probleem. Craigs vrouw, de actrice Rachel Weisz ergert zich er ook aan, maar heeft een betere strategie om stiekeme fans ervan te overtuigen de mobieltjes weg te houden. Ze stapt op de mensen af en zegt dan: ‘Nee, dank je.’, en mensen vinden dat oké. Het overkomt Craig ook op reis in het vliegtuig. Dan wordt hij stiekem slapend op de foto gezet. ‘Dat gebeurt me zo vaak. Dan word ik wakker met een telefoon in mijn gezicht.

007 selfie

Categories: Read

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: