DRAY BOSMA

Be happy.

Het afgelopen weekend hebben Edo en ik bij vriend Frans in Capelle aan den IJssel gelogeerd. Het was alweer een viertal maanden geleden dat we elkaar gezien hadden en was het daarom ook hoog tijd om van elkaars aanwezigheid te kunnen genieten. Wat we het afgelopen weekend allemaal gedaan cq ondernomen hebben, kun je hier allemaal lezen.

Hieronder een foto-impressie (klik een foto voor een galerij-voorstelling) van afgelopen vrijdagavond en de zaterdag in Den Haag. Morgen volgen de foto’s van de zondag en de indrukwekkende tour op het ss Rotterdam, waar het enthousiasme van de vrijwilligers spontaan overslaat op haar bezoekers.

 

Categorieën: Read

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: