DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Het afgelopen weekend hebben Edo en ik bij vriend Frans in Capelle aan den IJssel gelogeerd. Het was alweer een viertal maanden geleden dat we elkaar gezien hadden en was het daarom ook hoog tijd om van elkaars aanwezigheid te kunnen genieten. Wat we het afgelopen weekend allemaal gedaan cq ondernomen hebben, kun je hier allemaal lezen.

Hieronder een foto-impressie (klik een foto voor een galerij-voorstelling) van afgelopen vrijdagavond en de zaterdag in Den Haag. Morgen volgen de foto’s van de zondag en de indrukwekkende tour op het ss Rotterdam, waar het enthousiasme van de vrijwilligers spontaan overslaat op haar bezoekers.

 

Categories: Read

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: