DRAY BOSMA

Be happy.

Nu het al een paar keer ´s nachts temperaturen van rond het vriespunt is geweest (het was best wel -enorm!- fris bij het hardlopen, gisterochtend), begin ik steeds meer naar de feestelijke decembermaand te leven.

Halloween in oktober en het sintemaarten in november of het sinterklaasfeest begin december mogen van mij overgeslagen worden. Dat zijn evenementen die leuk zijn voor kinderen, en hoewel het kind in mij best nog wel in leven is (vind ikzelf), hoef ik met halloween niet verkleed of op 11 november niet met een lampion langs de deuren te gaan, om de buren om snoep te vragen.

Pakjesavond slaan we dit jaar ook maar over. Ik ga dit jaar (bijna net als ieder jaar) lekker voor de kerstsfeer. Ik weet dat het op 13 oktober best wel vroeg is om me druk te maken over het kerstfeest en vrienden zullen het vast niet laten om te melden dat ze he-le-maal niets met kerst hebben (dat houdt mij weer in balans), maar laat mij maar gewoon mijn gang gaan. Er is voor mij geen grotere pret dan voorpret,

122015

 

Categorieën: Read

2 gedachtes over “Feestmaand

 1. Harriët schreef:

  Voorpret is heerlijk!! Ik heb dat ook met vakanties, ook al gaan we vaak maar een week.
  Maar goed, kerst, ik heb er ook zin in hoor en ik vind de kerstvakantie ook het gezelligst van alle vakanties! Kerstboomlampjes de hele dag aan, Serious Request op tv, bakken, koken…zalig! Hoeveel nachtjes nog? :))

  Geliked door 1 persoon

  1. Dray Bosma schreef:

   Nog 72 dagen maar..! 😀🎄

   Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: