DRAY BOSMA

Be happy.

Gisterochtend deed ik mijn laatste rondje hardlopen voor de halve marathon van Amsterdam, aanstaande zondag.

Het hardlooprondje van 15 kilometer ging me niet helemaal lekker naar het zin en hiermee werd mijn bijgeloof een beetje gerustgesteld: een laatste repetitie behoort niet optimaal te verlopen, want zo kan het bij de officiële uitvoering alleen nog maar beter gaan.

Ik had me voorgenomen om minimaal 15 kilometer af te leggen, want zo weet ik dat het me aanstaande zondag lukt om die extra 6 kilometers (en dat extra half uurtje) makkelijk af te leggen tot die 21,1 kilometer. Mijn nieuwe (reeds ingelopen) hardloopschoenen staan al klaar.

Het enige wat me nog rest voor een goede halve marathon voor aanstaande zondagmiddag is het ophalen van mijn startnummer (24476). Deze kan ik morgenochtend ophalen bij de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Daar lopen al veel andere (internationale) hardlopers rond en is er tevens een marathon expo. De voorpret is daarmee voor mij al begonnen.

4 gedachtes over “Voorloper

 1. Mari Durieux schreef:

  Succes, maar beter nog. Veel plezier!!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Dray Bosma schreef:

   Jij ook, met de héle marathon! 👍

   Geliked door 1 persoon

 2. Harriët schreef:

  Succes alvast! Hopelijk goed weer erbij ook!

  Geliked door 1 persoon

  1. Dray Bosma schreef:

   Dankjewel. Als het maar droog, en niet al te koud (voor de supporters) is!

   Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: