DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Gisterochtend deed ik mijn laatste rondje hardlopen voor de halve marathon van Amsterdam, aanstaande zondag.

Het hardlooprondje van 15 kilometer ging me niet helemaal lekker naar het zin en hiermee werd mijn bijgeloof een beetje gerustgesteld: een laatste repetitie behoort niet optimaal te verlopen, want zo kan het bij de officiële uitvoering alleen nog maar beter gaan.

Ik had me voorgenomen om minimaal 15 kilometer af te leggen, want zo weet ik dat het me aanstaande zondag lukt om die extra 6 kilometers (en dat extra half uurtje) makkelijk af te leggen tot die 21,1 kilometer. Mijn nieuwe (reeds ingelopen) hardloopschoenen staan al klaar.

Het enige wat me nog rest voor een goede halve marathon voor aanstaande zondagmiddag is het ophalen van mijn startnummer (24476). Deze kan ik morgenochtend ophalen bij de Sporthallen Zuid in Amsterdam. Daar lopen al veel andere (internationale) hardlopers rond en is er tevens een marathon expo. De voorpret is daarmee voor mij al begonnen.

4 thoughts on “Voorloper

 1. Mari Durieux says:

  Succes, maar beter nog. Veel plezier!!!

  Liked by 1 person

  1. Dray Bosma says:

   Jij ook, met de héle marathon! 👍

   Liked by 1 person

 2. Harriët says:

  Succes alvast! Hopelijk goed weer erbij ook!

  Liked by 1 person

  1. Dray Bosma says:

   Dankjewel. Als het maar droog, en niet al te koud (voor de supporters) is!

   Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: