DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Soms lees je een nieuwbericht waarvan je denkt: waar gaat dit over? Zo overleed afgelopen zondagavond een passagier tijdens een vlucht van Aer Lingus van Lissabon naar Dublin, nadat hij zich agressief had gedragen tegen een medepassagier.

De man begon een andere passagier te bijten en raakte onwel toen hij door de bemanning werd overmeesterd. Door het incident werd het toestel gedwongen uit te wijken voor een tussenlanding in Cork. Volgens het bericht begon de passagier te bijten en werd daarna zeer gewelddadig. Toen de bemanning de man uiteindelijk onder bedwang had, raakte hij bewusteloos. Vlak voor de landing werd door een arts die aan boord was, geconstateerd dat de passagier was overleden.

De man reisde alleen, zijn identiteit is niet bekendgemaakt. Autopsie moet uitwijzen wat de precieze doodsoorzaak is geweest. De passagier die is gebeten, is naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Na de landing werd ook een Portugese vrouw aangehouden. Vanwege het bijt-incident werd alle bagage onderzocht, waarna er een nog onbekende substantie werd aangetroffen bij de Portugese vrouw. Bovenstaand bericht lijkt wel op een  heel slecht script voor een nieuwe zombiefilm. Raar.

Categories: Read

2 thoughts on “Raar

 1. Ernst says:

  Of het waar is weet ik niet (berichtje op een blog), maar de man bleek later vol te zitten met ingeslikte ‘bolletjes’, waarvan een flink aantal kapotgegaan was.

  Liked by 1 person

  1. Dray Bosma says:

   Dat verklaart wel het ‘een en ander’.

   Liked by 1 person

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: