DRAY BOSMA

Be happy.

Persoonlijk vind ik het hacken van websites door groepen als Anonymous niet helemaal tof, maar wanneer het wordt gebruikt voor acties tegen organisaties waar men alleen maar domme en racistische propaganda kan voeren, wil ik eigenlijk alleen maar twee duimen de lucht in steken.

Zo las ik gisteravond op het internet dat Anonymous volgende maand de echte namen van duizend leden van de Ku Klux Klan bekend zal maken. De hackersgroep heeft zich toegang weten te verschaffen tot twitteraccounts van diverse leden van de blanke, racistische beweging uit de Verenigde Staten.

Volgens de hackersgroep zijn de KKK-leden terroristen die de eigen identiteit verbergen achter lakens en verder de maatschappij op elk niveau infiltreren en hiermee al bijna 200 jaar bloed aan de handen hebben. Redenen genoeg dat het tijd wordt de privacy van de Ku Klux Klan op het internet op te heffen.

Onder de naam ‘Operation KKK’ probeert Anonymous de Klan te bestrijden nadat de leden van de hackersgroep sinds november vorig jaar door de KKK werden bedreigd nadat ze hadden gedemonstreerd tegen de beslissing om de blanke agent die een zwarte jongen doodschoot niet te vervolgen.

kkk

Categorieën: Read

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: