DRAY BOSMA

Be happy.

De Amerikaanse televisiezender CBS gaat in samenwerking met de makers van de recente de Star Trek-films aan de slag met een nieuwe televisieserie gebaseerd op de originele serie uit 1966. De nieuwe Star Trek-serie moet vanaf januari 2017 op de Amerikaanse televisie te zien zijn

Producent Alex Kurtzman, die nauw betrokken is bij de Star Trek-films sinds 2009, is op zoek naar schrijvers voor de nieuwe televisieserie. De gloednieuwe Star Trek-serie introduceert nieuwe personages, op zoek naar nieuwe werelden en nieuwe beschavingen. Net als in de allereerste serie uit 1966.

De nieuwe serie zal de eerste originele serie, speciaal ontwikkeld voor het Amerikaanse publiek, voor de betaalzender ‘CBS All Access‘ zijn, een streaming-service te vergelijken met Netflix. Voor een maandelijks bedrag van $ 5,99 kunnen de Amerikaanse kijkers de nieuwe (en tevens oudere) Star Trek bekijken. Over hoe, wanneer en waar de nieuwe Star Trek op de Nederlandse televisie te zien is, is nog niet bekend.

Categorieën: Read

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: