DRAY BOSMA

Be happy.

Na ruim een week van rust ben ik vandaag weer gaan hardlopen. Al sinds begin oktober had ik last van pijntjes bij mijn achillespees, en hoewel ik tijdens het hardlopen nergens irritaties had, waren Juist de momenten tussen de diverse rondjes dat ik steeds meer last van mijn achillespees kreeg.

op den duur, tot aan twee weken geleden, werd het bijna niet leuk meer. Alleen wanneer ik aan het hardlopen was, had ik geen pijn . Maar na het hardlopen was het afzien. Vooral bij Het traplopen was de pijn irritant aanwezig. Tot uiteindelijk iedere stap die ik deed pijnlijk werd, besloot ik even een week niet te gaan hardlopen.

De pijn nam na een paar dagen van rust af en afgelopen weekend werd ik zonder pijn In mijn hielen wakker. Ik weet dat het misschien beter is om langer te wachten met hardlopen, maar iedere fanatieke hardloper weet dat dit geen optie is. Door het onrustige gevoel en de onuitstaanbare jaloezie wanneer je anderen ziet hardlopen.

Het is nu nog even afwachten of de pijn, na een ruime week van rust wegblijft. Ik heb me voorgenomen om rustig aan te doen en geen afstanden te lopen die langer dan 12 kilometer zijn (dat is voor mij een uur hardlopen). Hiermee hoop ik dat het uiteindelijk weer helemaal goed komt.

banner-pegasus-men

Een gedachte over “Rust roest

  1. w.v.lierop schreef:

    ik hoop dat je van deze ellende af bent ken het maar te goed

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: