DRAY BOSMA

Be happy.

Morgen, de eerste dag van december, is het Wereld Aids Dag. Het afgelopen jaar zijn er ruim 1 miljoen mensen overleden aan aids. Steeds meer mensen zien aids niet meer als een probleem. Terwijl er dit jaar nog steeds mensen onnodig aan aids overlijden. Volgend jaar  zeker weer. Dat kunnen en mogen we niet vergeten.

Daarom is er een actie gestart om op 1 december, Wereld Aids Dag, kaarsjes branden. Hiermee worden geen virtuele doorgeef-kaarsjes bedoeld, die je zo vaak op sociale media ziet. Awareness lijkt inmiddels een overbodige actie. Donaties. Geld. Dat is wat het verschil maakt. Niet zo’n duffe tekst, waarin intimiderend wordt vermeld dat je de virtuele kaars vooral moet delen. Daar is toch niemand bij gebaat?

Doe echt iets voor de medemens en doneer. Voor het luttele bedrag van €1,00 kan er ook uit jouw naam een kaarsje gebrand worden. Ga naar de website en er wordt een kaars je aangestoken. Het is de gedachte, maar vooral die €1,00 die het verschil maakt. Mocht je geen zin of tijd hebben om naar de website door te klikken, je kunt ook het woord KAARS naar 4333 SMS’en. De actie loopt tot en met vandaag!

1december-2015

Categorieën: Read

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: