DRAY BOSMA

Be happy.

Met de kerstdagen voor de deur (mijn deur in ieder geval) breekt ook de periode van bezinning, liefde en vrede aan. Tenminste voor de korte periode dat kerst duurt. Dat geldt overigens niet voor iedereen. De Amerikaanse (waar anders) Linda Harvey, grondlegger van de christelijke organisatie (wat anders) Mission: America vind dat de aanloop naar kerstmis voor haar bijna ondragelijk is geworden.

In een bericht op de website van Mission: Amerika vraagt de goedgelovige dame zich af of er nog wel plaats is voor christenen om te winkelen. Ze is van mening dat veel winkelketens steeds vaker heulen met de vijand. De vijand in haar ogen zijn de homoseksuelen, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. Volgens Harvey wordt het voor de christenen haast onmogelijk gemaakt om in gezinsvriendelijke winkels te kunnen winkelen.

Ze neemt geen blad voor de mond als het gaat om winkelketens als Target, General Mills, Mattel en JCPenney, die ze beschouwd als aanhangers van seksuele verdorvenheid. Hetzelfde is ze van mening betreffende de onlinewinkels als Amazon, Google en Facebook. Die zijn geen haar beter en men dient deze sites te vermijden. Mede door hun steun aan de LGBT-gemeenschap. Bah.

‘Niemand is homoseksueel geboren, de Bijbel is duidelijk over deze zonde, en God is niet van gedachten veranderd. Denk na over de ernstige schade die homoseksualiteit de Amerikaanse cultuur, onze scholen, om onze vrijheden en onze kerken aandoet. Laten we doen wat we kunnen doen om de normen van Christus te eren tijdens de viering van zijn verjaardag.’

Vroeger kon ik hier nog kwaad om worden, maar nu lach ik erom. Mensen die ongenoegen en haat voor andere mensen voelen. Ze zitten -volgens mij- niet lekker in hun vel. Ze kunnen roepen wat ze willen. Mij raken ze er niet meer mee. Voor mijn part schreeuwen ze alle regels uit ieder boek uit de boekenkast. Wijs vooral met die beschuldigende vinger naar anderen. Ik hoop dat het je gelukkig maakt.

 

 

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: