DRAY BOSMA

Be happy.

Het is niet echt een goed voornemen voor het nieuwe jaar -want het stond bij mij al in de planning, maar gisteren werd de inschrijving geopend voor de Almere City Run 2016. Nadat ik thuiskwam van mijn hardlooprondje van 6 kilometer, heb ik me meteen maar ingeschreven. Soms kan je de dingen maar gewoon gedaan hebben.

Op 12 juni loop ik voor de 6e keer een rondje door mijn woonplaats. Dit wordt mijn tweede officiΓ«le run in 2016. Een paar maanden eerder, op 10 april, loop ik de Halve van Den Helder, en omdat de Halve van Egmond me vorig jaar aardig tegenviel, met het stormachtig weer, besloot ik hier niet meer aan mee te doen.

Het worden dit jaar de helft minder aan officiΓ«le hardlooprondjes -dus ook minder medailles dan als in het voorgaande jaar. Ik hoop me dit jaar nog te kunnen inschrijven voor de Dam tot Damloop 2016, eind september, en de Halve Marathon van Amsterdam in oktober.

Thanks for your registration. We hereby affirm that you are registered for the Almere City Run on June 12, 2016.

2 gedachtes over “ACR 2016

 1. Wildcard schreef:

  Succes met die city run πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

  1. Dray Bosma schreef:

   Dankjewel πŸ™‚

   Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: