DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Het is niet echt een goed voornemen voor het nieuwe jaar -want het stond bij mij al in de planning, maar gisteren werd de inschrijving geopend voor de Almere City Run 2016. Nadat ik thuiskwam van mijn hardlooprondje van 6 kilometer, heb ik me meteen maar ingeschreven. Soms kan je de dingen maar gewoon gedaan hebben.

Op 12 juni loop ik voor de 6e keer een rondje door mijn woonplaats. Dit wordt mijn tweede officiΓ«le run in 2016. Een paar maanden eerder, op 10 april, loop ik de Halve van Den Helder, en omdat de Halve van Egmond me vorig jaar aardig tegenviel, met het stormachtig weer, besloot ik hier niet meer aan mee te doen.

Het worden dit jaar de helft minder aan officiΓ«le hardlooprondjes -dus ook minder medailles dan als in het voorgaande jaar. Ik hoop me dit jaar nog te kunnen inschrijven voor de Dam tot Damloop 2016, eind september, en de Halve Marathon van Amsterdam in oktober.

Thanks for your registration. We hereby affirm that you are registered for the Almere City Run on June 12, 2016.

2 thoughts on “ACR 2016

 1. Wildcard says:

  Succes met die city run πŸ™‚

  Liked by 1 person

  1. Dray Bosma says:

   Dankjewel πŸ™‚

   Liked by 1 person

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: