DRAY BOSMA

Be happy.

Vorige week is het 16e seizoen van ‘Wie Is De Mol’ van start gegaan en zoals ieder jaar, gaan we hier thuis er weer fanatiek tegen aan. De eigen MoleSkine Mollenboekjes worden weer uit de lades getrokken, afleveringen worden meer dan eens bekeken en in bijna alles zien we hier wel een aanwijzing.

Gelukkig gaan we niet zo ver als sommigen het op het internet durven te delen. Er zijn fanatiekelingen die in alles een aanwijzing zien en een enkeling die durft te beweren dat er zelfs in wolkenformaties iets te vinden is. Mij gaat dat persoonlijk iets te ver: het moet wel leuk blijven. Ik zorg er nog even voor dat ik meerdere kandidaten in de gaten blijf houden.

Dagboek van De Mol na aflevering 2.

Leve het dagboek! Want wie had dát gedacht? Vijf leden van het genootschap van oud Mollen wijzen kandidaten de juiste richting op.

Een hele eer voor ze hoor, dat ze toegelaten worden. Maar er beland op die manier wel vertrouwelijke informatie op straat. In een klooster nota bene!

Er zat voor mij maar één ding op: Tegenslag verwerken. Gewoon ongestoord te werk gaan. Vertrouwen in jezelf. Ík ben degene met het laatste woord!

Ook over de pot. Volgende week is de macht over de test jongens! De kans is dan zó groot dat iemand daar veel geld voor over heeft. En daar verheug ik me zó op. Die 700 euro die we verdienden met zeven goede treden, en zeven slechte treden. En nul euro in de zoutmijnen… Wat een schamele vertoning. Het bedrag mag nog wel wat opgehoogd worden.

Oh en molloten, geen zorgen. Jullie mogen het verdiende Molgeld uiteraard gewoon houden. Geen enkel probleem!

Het eerste dagboek van De Mol kun je hier teruglezen. Volgende week zaterdag zal ik eens zien of enkele van mijn theorieën nog enige houvast kunnen bevatten. Na 2 afleveringen houd ik het voorlopig nog op een drietal kandidaten die De Mol zouden kunnen zijn: Remy van Kesteren, Cécile Narinx en Klaas van Kruistum. Misschien is dat over een week wel weer anders, want niets is wat het lijkt..

img_6112-1

Categorieën: Read

Een gedachte over “Wie Is De Mol 2016

  1. Paul schreef:

    Ik kan er dit jaar nog geen kaas van maken. Cecile lijkt me een potentiële winnaar. Ellie heb ik smakelijk om gelachen met haar zoekttocht naar een vrijstelling en haar les over etherdiscipline.

    Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: