DRAY BOSMA

Be happy.

Onderstaand blogbericht heb ik 10 jaar geleden, op 12 januari 2006, geplaatst op het toenmalige DrayStation.nl. Het onderwerp in het bericht is zelfs nu nog steeds actueel.

Time

Bovenstaande cover is van januari 1986. Twintig jaar geleden en nog steeds actueel: Dieten! Wat werkt, wat niet en wat is nieuw. Een aantal mensen in mijn omgeving zijn altijd aan het dieten. En nu in januari zijn het er altijd even net iets meer. Collega’s onder andere. De een doet Atkins, de ander South Beach en weer een ander Leven Lang Fit. Nou, ik wens ze veel kilo’s verlies toe. Alleen blijf ik het vreemd vinden dat wanneer mensen op dieet zijn, ze gezond voedsel in een bakje meenemen voor tussendoor, terwijl ze voorheen nooit een tussendoortje namen.

Inmiddels zijn er meerdere diëten bijgekomen. Het Oerdieet, het Paleo-dieet, het Sonja Bakker-dieet, en ga zo maar door. Er zijn tegenwoordig meer diëten dan dat er overtollige kilo’s meegedragen worden.

Een gedachte over “Die eet!

  1. Urspo schreef:

    Diets don’t work; lifestyle eating (sensible) works.

    Geliked door 1 persoon

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: