DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Onderstaand blogbericht heb ik 10 jaar geleden, op 12 januari 2006, geplaatst op het toenmalige DrayStation.nl. Het onderwerp in het bericht is zelfs nu nog steeds actueel.

Time

Bovenstaande cover is van januari 1986. Twintig jaar geleden en nog steeds actueel: Dieten! Wat werkt, wat niet en wat is nieuw. Een aantal mensen in mijn omgeving zijn altijd aan het dieten. En nu in januari zijn het er altijd even net iets meer. Collega’s onder andere. De een doet Atkins, de ander South Beach en weer een ander Leven Lang Fit. Nou, ik wens ze veel kilo’s verlies toe. Alleen blijf ik het vreemd vinden dat wanneer mensen op dieet zijn, ze gezond voedsel in een bakje meenemen voor tussendoor, terwijl ze voorheen nooit een tussendoortje namen.

Inmiddels zijn er meerdere diëten bijgekomen. Het Oerdieet, het Paleo-dieet, het Sonja Bakker-dieet, en ga zo maar door. Er zijn tegenwoordig meer diëten dan dat er overtollige kilo’s meegedragen worden.

One thought on “Die eet!

  1. Urspo says:

    Diets don’t work; lifestyle eating (sensible) works.

    Liked by 1 person

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: