DRAY BOSMA

Be happy.

Ik wierp vanmorgen een figuurlijke blik uit het raam en ik bedacht dat ik deze dag de mist in zou gaan. Letterlijk in dit geval. Gelukkig.

Vanmorgen ben ik eerst even naar de keurslager geweest voor kip-shoarma. Deze is bij de slager sowieso lekkerder dan bij de supermarkt, en je krijgt bij onze slager de pitabroodjes en knoflooksaus gratis bij. Daar kan de buurtsuper nog voor geen kilo tegenaan knallen.

Dankzij de nieuwe wet op plastic tasjes ben ik enigszins verplicht een eigen tasje mee te nemen, want anders moet ik extra eurocenten betalen. Ik ben een Nederlander, dus die paar centen zijn van mij. Het is ook veel beter voor het milieu, en het straatbeeld. Minder plastic zwerfafval. Zo langzamerhand komen we er wel.

In de middag dan toch nog even de supermarkt bezocht. De wijn en het kattenvoer was (bijna) op. Nu kan ik wel een dag zonder wijn (hahaha), maar de katten een dag zonder kattenbrokjes overleef ík niet. Na de boodschappen meteen door naar huis. Ik vond het veel te koud om buiten te zijn.

Op zolder ontdekte ik nog een verhuisdoos met daarin oude dvd’s die ik jaren niet heb afgespeeld, en ik bedacht dat het heel lang geleden was dat ik de film Saw had gezien. Ik weet nu weer waarom: de film is eigenlijk niet zo goed zoals ik me kon herinneren. Jammer.

Gistermiddag bij de bibliotheek gehaald en vanmiddag wat hoofdstukken gelezen. De debutroman van Robert Galbraith: The Cuckoo’s Calling. De naam van de schrijver is het pseudoniem van J.K. Rowling, wier Harry Potterreeks ik heb verslonden (Engels- en Nederlandstalig). Het is een beetje een Agatha Christie-achtig verhaal. Tenminste, dat maak ik uit op de tekst achterop het boek.

Tijdens het eten (kip-shoarma) hebben we een aflevering van Wie is de Mol van 2011 gekeken, waarin Art Rooijakkers de kandidaat was. Het blijft een heerlijk stukje teevee kijken, dat Wie is de Mol. De meest recente aflevering van dit seizoen (afgelopen zaterdag) hebben we al 4 keer uitgeplozen, dus vandaag dan maar een ‘gouwe ouwe’ bekeken.

In de avond ben ik lekker relaxt in bad gegaan. Heerlijk genieten, even helemaal op mezelf. Met boek en muziek zachtjes op de achtergrond lekker liggen genieten. Het leven is als een tegeltekst: cliché. En dat is helemaal niet erg, zolang je het zelf maar leuk vindt.

Categorieën: Read

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: