DRAY BOSMA

C'est juste un blog.

Vanmorgen kon ik eindelijk eindelijk weer een paar hardloopkilometer aantikken, na een week van storm en hevige regen. De dagelijkse regenstormen zorgden er voor dat ik ’s avonds, door de week, niet ben gaan hardlopen. Het stemmetje in mij vertelde mij hierdoor dat ik minimaal 10 kilometer mocht hardlopen. Dat heb ik gedaan. In de aanhoudende regen. Het was rustig onderweg.

Run 20.
Start: 07:44 uur.
Afstand: 10,07 kilometer.
Tijd: 0:48:45 uur.
Tempo: 04:50 per kilometer.
Calorieën: 1.095 cal.

img_2364

 

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: