DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vanmorgen kon ik eindelijk eindelijk weer een paar hardloopkilometer aantikken, na een week van storm en hevige regen. De dagelijkse regenstormen zorgden er voor dat ik ‘s avonds, door de week, niet ben gaan hardlopen. Het stemmetje in mij vertelde mij hierdoor dat ik minimaal 10 kilometer mocht hardlopen. Dat heb ik gedaan. In de aanhoudende regen. Het was rustig onderweg.

Run 20.
Start: 07:44 uur.
Afstand: 10,07 kilometer.
Tijd: 0:48:45 uur.
Tempo: 04:50 per kilometer.
Calorieën: 1.095 cal.

img_2364

 

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: