DRAY BOSMA

Be happy.

Velen in mijn omgeving zijn het helemaal niet met mij eens, maar ik vind de inzending van Rusland voor het Eurovisie Song Festival juist heerlijk (vaak afgespeeld in iTunes). Een heerlijk relaxt voortkabbelend liedje met een lieve tekst en ook heel relaxt uitgevoerd. Hoe de andere landen eind deze maand zullen stemmen weet ik (nu nog) niet, maar van mij het onderstaand lied door naar de finale op 29 mei.

In onderstaande clip zie je heel even de winnaars van vorig jaar (Alexander Rybak) en het jaar er voor (Dima Bilan). Beneden het onderstaand filmpje vind je de lyrics van ‘Lost & Forgotten’. Zing maar mee..

Would you believe, Lord of Mercy?
Would you be so good, Lord?
I wanna love her now
And I wanna feel that now with all…
All of those kisses and sweet embraces

Here am I, lost and forgotten
For this cruel, cruel time
When I’m first time in love
Now that is why
Now that is why I sing, Lord of Mercy
And I hope now that you hear me

What are you doing man?
I’m looking at her photos
What should I do with them?
Drop them to the fire
Oh, yes, yes, I’m gonna burn them now
‘Cause I have to forget her now with all…
All of those kisses and sweet embraces

Here am I, lost and forgotten
For this cruel, cruel time
When I’m first time in love
Now that is why
Now that is why I sing, Lord of Mercy
And I hope now that you hear me

Here am I, lost and forgotten
For this cruel, cruel time
First time in love
Now that is why
Now that is why I sing, Lord of Mercy
And I hope now that you hear me
Oh, bring her back to me

Categorieën: Read

4 gedachtes over “De Russen!

 1. Pasula schreef:

  Toevallig heb ik alle nummers van het songfestival gedownload en ga ze binnenkort even branden, anders dan andere jaren, toen liet ik me compleet verrassen. Geen idee wie er door zal gaan, op basis van een nummer kun je het tegenwoordig niet meer zeggen, de meesten kiezen op basis van de act.
  Ik las je log over al die folders, pfff zelfs ik krijg ze in de bus ondanks de sticker.. nou ja, meteen maar in de papierafvalbak.

  Like

 2. Teun schreef:

  Ik laat me dit jaar weer gewoon verrassen

  Like

 3. Frans schreef:

  Vanzelfsprekend hoor ik bij die ‘Velen’. Het nummer vind ik net niet vals op nogal klagerige Demis Roussos-achtige wijze gezongen. Laat op mij geen indruk achter.

  Like

 4. dray schreef:

  Toch door naar de finale op de 29e mei..

  Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: