Over Dray

  Op dit weblog plaats ik wekelijks een paar regels tekst. Deze gaan over wat ik zo allemaal beleef en meemaak. Dat is helemaal niet zo veel, maar nog altijd genoeg. Je moet tenslotte niet alles willen meemaken.

In december 1966 werd ik in Den Helder geboren. Mijn ouders, ‘emigranten’ uit het verre Friesland, werden hiermee verblijd met hun 4e kind en hun enige zoon. Ik was een verrassing, want ik ben een nakomertje, ná een nakomertje. Niet gepland, maar wel gewenst. Is mij later meerdere keren op het hart gedrukt. Wanneer zoiets nadrukkelijk wordt herhaald, ga je op den duur toch een beetje twijfelen *knipoog*

Ik ben opgegroeid in De Schooten, een -toen nog, nieuwbouwwijk in Den Helder, en heb daar een zorgeloze jeugd gehad. Ik was een expressief kind, maar niet dat ik altijd nadrukkelijk aanwezig was. Ik was -en ben nog steeds, een happy-go-lucky mens. Natuurlijk heb ik de afgelopen jaren, net als ieder ander, ook minder vrolijke momenten gekend, maar in mijn herinneringen is het altijd zomer.

De laatste jaren probeer ik met een optimistische kijk op het leven de dagelijkse dingen te belichten door middel van korte berichten hier. Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn ‘paar regels’ op dit weblog.

Dray

IMG_2994

[Angkor Wat, Cambodja. Maart, 2017]

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s