Over Dray

  Op dit weblog plaatst ik wekelijks een paar regels tekst. Deze gaan over wat ik zo allemaal beleef en meemaak. Dat is helemaal niet zo veel, maar nog altijd genoeg. Je moet tenslotte niet alles willen meemaken.

In december 1966 werd ik in Den Helder geboren. Mijn ouders, ‘emigranten’ uit het verre Friesland, werden hiermee verblijd met hun vierde kind, en hun enige zoon. Ik was een verrassing, want ik ben een nakomertje, ná een nakomertje. Niet gepland, maar wel gewenst. Is mij later meerdere keren op het hart gedrukt. Wanneer zoiets nadrukkelijk wordt herhaald, ga je op den duur toch een beetje twijfelen. *knipoog*

Ik ben opgegroeid in De Schooten, een -toen nog- nieuwbouwwijk in Den Helder, en ik heb daar een zorgeloze jeugd gehad. Ik was een expressief kind. Niet in de zin van dat ik nadrukkelijk aanwezig was. Ik was -en ben nog steeds- een happy-go-lucky mens. Natuurlijk heb ik mijn leven -net als ieder ander, ook minder vrolijke momenten gekend, maar in mijn herinneringen is het altijd zomer.

De laatste jaren kijk ik met een opgewekte blik naar het leven, om zo de dagelijkse dingen te belichten door middel van enkele korte berichten hier. Ik wens je veel leesplezier toe op dit weblog.

Dray

IMG_2994

[Angkor Wat, Cambodja. Maart, 2017]

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s