DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Toen ex-collega Talitha, mijn running mate voor de Almere City Run, voor het eerst in de buitenlucht ging rennen, in plaats van in de sportschool op de loopband, en daarmee meteen voor de volle 6 kilometer ging, zakte bij mij de moed een heel klein beetje in mijn loopschoenen. Ikzelf rende op dat moment nog 9 minuten in een tijdsbestek van 25 minuten training.

Nu, een kleine maand later heb ik vandaag meer dan 25 minuten gerend en daarmee ook eindelijk die volle 6 kilometers (in 35 minuten) hardgelopen! Het was geen constante snelheid en ook niet altijd makkelijk (met harde oostenwind tegen en 4 viaducten te beklimmen), maar ik zie nu wel de hardlooptoekomst met die Almere City Run zonnig en positief in! Kom maar op, ik heb er zin in!

ACR

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: