DRAY BOSMA

Be happy.

Toen ex-collega Talitha, mijn running mate voor de Almere City Run, voor het eerst in de buitenlucht ging rennen, in plaats van in de sportschool op de loopband, en daarmee meteen voor de volle 6 kilometer ging, zakte bij mij de moed een heel klein beetje in mijn loopschoenen. Ikzelf rende op dat moment nog 9 minuten in een tijdsbestek van 25 minuten training.

Nu, een kleine maand later heb ik vandaag meer dan 25 minuten gerend en daarmee ook eindelijk die volle 6 kilometers (in 35 minuten) hardgelopen! Het was geen constante snelheid en ook niet altijd makkelijk (met harde oostenwind tegen en 4 viaducten te beklimmen), maar ik zie nu wel de hardlooptoekomst met die Almere City Run zonnig en positief in! Kom maar op, ik heb er zin in!

ACR

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: