DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

“Beste André,

Allereerst willen we je bedanken voor je inschrijving en je voornemen om mee te doen aan de Almere City Run. Deze lustrum editie belooft ook weer bijzonder te worden en dat komt mede door jouw enthousiasme!
Jij hebt je ingeschreven voor de 14KM. Op de website vind je meer informatie over het parcours en de starttijden. Jouw startnummer wordt rond 7 juni verstuurd naar het opgegeven adres. Mocht je voor die tijd verhuizen laat het ons weten op info@almerecityrun.com. Vanwege het duurzame karakter van de Almere City Run hebben we ervoor gekozen om geen informatie-boekje bij het startnummer te voegen. Alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op jouw afstand vind je op almerecityrun.com of volg ons op facebook of twitter. Als je zelf twittert gebruik dan #ACR14.
Succes met de voorbereiding en we zien je graag op zondag 15 juni!
Sportieve groet,
Bestuur Almere City Run”

En alsof dat nog niet voldoende is, heb ik me ook maar meteen ingeschreven voor de halve marathon van Amsterdam in oktober. Dit wordt dan alweer mijn vierde keer! Aangezien het hardlopen toch wel een blijvende hobby blijkt te zijn, heb ik me ook maar ingeschreven bij Le Champion. Dit is een organisatie die diverse sportevenementen organiseert en waarbij je als lid een voorkeursbehandeling krijgt in de vorm van de zekerheid van een startbewijs. Altijd handig, want soms is het inschrijven voor een run moeilijker dan het hardlopen zelf.

Running Dray

2 thoughts on “Rondjes

  1. Chantal says:

    Dat zijn heel wat goede en mooie voornemens

    Like

  2. Mike Bruijns says:

    verdikkeme wat goed, daar kan ik nog een voorbeeld aan nemen! Zit al 10 maanden thuis en heb pas 1 keer gelopen!

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: