DRAY BOSMA

Be happy.

7De afgelopen maand lagen de temperaturen iets hoger dan de rest van het jaar en waar ik normaal zo’n drie keer per week minimaal tien kilometer loop, heb ik de afgelopen weken maar een paar rondjes gerend en die rondjes waren qua afstand ook niet echt om over naar huis te schrijven. Het werd tijd om weer eens op vaste tijden (lange afstanden) te gaan lopen.

Gisterochtend heb ik mijn hardloopschoenen aangetrokken en ben ik op tijd de deur uitgegaan om een veertiental kilometers af te leggen. Ondanks de minimale afstanden in de afgelopen weken, ging het vandaag toch lekker. Op een gegeven moment, toen ik het natuurgebied inliep, heb ik mijn hardloopshirt uitgetrokken en heb met ontbloot bovenlijf de resterende kilometers afgelegd. Vrijheid. Heerlijk!

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: