DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

7De afgelopen maand lagen de temperaturen iets hoger dan de rest van het jaar en waar ik normaal zo’n drie keer per week minimaal tien kilometer loop, heb ik de afgelopen weken maar een paar rondjes gerend en die rondjes waren qua afstand ook niet echt om over naar huis te schrijven. Het werd tijd om weer eens op vaste tijden (lange afstanden) te gaan lopen.

Gisterochtend heb ik mijn hardloopschoenen aangetrokken en ben ik op tijd de deur uitgegaan om een veertiental kilometers af te leggen. Ondanks de minimale afstanden in de afgelopen weken, ging het vandaag toch lekker. Op een gegeven moment, toen ik het natuurgebied inliep, heb ik mijn hardloopshirt uitgetrokken en heb met ontbloot bovenlijf de resterende kilometers afgelegd. Vrijheid. Heerlijk!

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: