DRAY BOSMA

Be happy.

Ondanks een valse start met de startnummers en het ‘kwijtraken’ van mijn inschrijving heb ik toch een heerlijke run gehad. Het parcours was anders dan vorig jaar en ik was het met mezelf eens dat het een mooi en leuk parcours was (route ging op paar honderd meter na, langs mijn huis)! Ik heb mijn tijd van vorig jaar met twee minuten verbeterd en ben als 140e man geΓ«indigd (van de 366 mannen) van de 372 deelneemsters.Β  Hieronder een impressie van de start. Rond de 0:50 minuut zie je mij voorbij rennen..

2 gedachtes over “Start

  1. Aidan schreef:

    Leuk! Nu had je het wel door! Oranje shirt is goed, valt lekker op.

    Like

  2. madddox schreef:

    ha, ik heb eens gezwaaid πŸ™‚

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: