DRAY BOSMA

Be happy.

Omdat ik eerder dit jaar lid ben geworden van atletiekvereniging le Champion kreeg ik bij het inschrijven voor de dertigste Dam tot Damloop ‘voorrang’ op de niet-leden. Niet alleen deze voorrang was mijn voordeel, maar ook de start in de ochtenduren, vlak na de businessrunners. Daarom ging om 10:38 uur het startschot en mocht ik met de andere leden van de vereniging naar het centrum van Zaandam rennen.

Ik zat meteen in een snel en stabiel tempo. Ik dacht er nog even aan om iets rustiger te gaan lopen, maar dat was niet nodig. Het was de derde keer dat ik het parcours mocht lopen en ik heb bij bepaalde herkenningspunten het gevoel gehad dat ik hier snel was langsgelopen. Voor mijn gevoel liep ik vooruit op mijn gebruikelijke schema, maar het lopen ging prima.

Dermate prima, dat ik gisteren mijn tijd van vorig jaar met drie minuten heb verbeterd en als 970e hardloper over de finish liep.

Startnummer 4759

 

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: