DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Toen het Star Trek-hardloopshirt net op de markt kwam (februari 2014) was ik niet in de gelegenheid om het aan te schaffen. Financieel zat het even niet mee en het was destijds alleen mogelijk het te kopen via de website van Star Trek zelf, waar het met onderstaande tekst aan de man werd gebracht.

“OK, Starfleet cadets, it’s time to start running. And if you’re going to start running, you should do it in style. And to do it in style, that means sporting a Star Trek Cadet Running Shirt. Available now in the Star Trek Shop, the Cadet Running Shirts come in four colors (blue, yellow, green and orange), feature the Starfleet insignia on the front and the Star Trek logo (on the front bottom), and are made of lightweight, moisture-wicking fabric that is soft to the touch.”

We zijn nu 5 jaar later en heb ik eindelijk mijn eigen Star Trek hardloopshirt via eBay kunnen kopen. Inmiddels is het op mijn huisadres geleverd en heb het meteen aangetrokken. Het is altijd afwachten met online-aankopen. Valt een kledingmaat groot of klein uit? Ik kan gelukkig melden dat het hardloopshirt me prima past! Anders had ik een vriend of familielid blij kunnen maken. Maar dat is niet van toepassing. Nu moet ik alleen nog wachten op iets warmer weer, want het is een hardloopshirt met korte mouwen. Ik overleef dat wel. Wanneer ik 5 jaar heb kunnen wachten, dan lukt me die paar extra weken ook.

 

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: