DRAY BOSMA

Be happy.

Toen het Star Trek-hardloopshirt net op de markt kwam (februari 2014) was ik niet in de gelegenheid om het aan te schaffen. Financieel zat het even niet mee en het was destijds alleen mogelijk het te kopen via de website van Star Trek zelf, waar het met onderstaande tekst aan de man werd gebracht.

“OK, Starfleet cadets, it’s time to start running. And if you’re going to start running, you should do it in style. And to do it in style, that means sporting a Star Trek Cadet Running Shirt. Available now in the Star Trek Shop, the Cadet Running Shirts come in four colors (blue, yellow, green and orange), feature the Starfleet insignia on the front and the Star Trek logo (on the front bottom), and are made of lightweight, moisture-wicking fabric that is soft to the touch.”

We zijn nu 5 jaar later en heb ik eindelijk mijn eigen Star Trek hardloopshirt via eBay kunnen kopen. Inmiddels is het op mijn huisadres geleverd en heb het meteen aangetrokken. Het is altijd afwachten met online-aankopen. Valt een kledingmaat groot of klein uit? Ik kan gelukkig melden dat het hardloopshirt me prima past! Anders had ik een vriend of familielid blij kunnen maken. Maar dat is niet van toepassing. Nu moet ik alleen nog wachten op iets warmer weer, want het is een hardloopshirt met korte mouwen. Ik overleef dat wel. Wanneer ik 5 jaar heb kunnen wachten, dan lukt me die paar extra weken ook.

 

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: