DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

De run van vanmorgen was geen succes. Ik wilde minimaal 12 kilometer hardlopen om te zien of de halve marathon die volgende week zondag op mijn agenda staat, voor mij haalbaar is, en ik twijfel nog steeds. Ik heb de geplande afstand wel gehaald, maar ik heb enorm last van mijn knieën gehad en mijn achillespezen deden ook niet zo helemaal spontaan mee. Daarbij heb ik vanmorgen meer dan eens moeten wandelen in plaats van te kunnen hardlopen. Misschien moet ik dit keer meer realistisch dan optimistisch zijn, en ga ik volgende week zondag, tijdens mijn eerste officiële run ‘maar’ 13 kilometer gaan hardlopen?

Run 25.
Start: 08:02 uur.
Afstand: 12,80 kilometer.
Tijd: 1:04:00 uur.
Tempo: 05:00 per kilometer.
Calorieën: 1.389 cal.

img_1181

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: