DRAY BOSMA

Be happy.

De run van vanmorgen was geen succes. Ik wilde minimaal 12 kilometer hardlopen om te zien of de halve marathon die volgende week zondag op mijn agenda staat, voor mij haalbaar is, en ik twijfel nog steeds. Ik heb de geplande afstand wel gehaald, maar ik heb enorm last van mijn knieën gehad en mijn achillespezen deden ook niet zo helemaal spontaan mee. Daarbij heb ik vanmorgen meer dan eens moeten wandelen in plaats van te kunnen hardlopen. Misschien moet ik dit keer meer realistisch dan optimistisch zijn, en ga ik volgende week zondag, tijdens mijn eerste officiële run ‘maar’ 13 kilometer gaan hardlopen?

Run 25.
Start: 08:02 uur.
Afstand: 12,80 kilometer.
Tijd: 1:04:00 uur.
Tempo: 05:00 per kilometer.
Calorieën: 1.389 cal.

img_1181

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: