DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Omdat mijn hardloop-app crashte tijdens mijn run, wordt deze run in tweeën gesplitst. Handig is het niet, maar het is niet anders. Hieronder zal ik de gegevens als één run weergeven. Na een heerlijke eerste Paasdag bij familie, was het even wennen om deze tweede Paasdag hardlopend te beginnen.

Ik had een beetje last van lichamelijke strammigheid, omdat ik afgelopen zaterdagmiddag een tweetal muren van een nu te creëren logeerkamer te behangen. Het op- en afstappen van het krukje met een baan vliesbehang in de lucht houdend, doet iets met het oude lichaam van mij. Ik ben zeker geen 25 jaar meer.  Dat merk ik nu ook, na een middag van het behangen van de overige muren. Gelukkig ben ik er nu klaar mee.

Run 29 & 30.
Start: 07:54 uur.
Afstand: 5,00 kilometer.
Tijd: 0:24:42 uur.
Tempo: 04:55 per kilometer.
Calorieën: 508 cal.

img_1864

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: