DRAY BOSMA

Be happy.

Omdat mijn hardloop-app crashte tijdens mijn run, wordt deze run in tweeën gesplitst. Handig is het niet, maar het is niet anders. Hieronder zal ik de gegevens als één run weergeven. Na een heerlijke eerste Paasdag bij familie, was het even wennen om deze tweede Paasdag hardlopend te beginnen.

Ik had een beetje last van lichamelijke strammigheid, omdat ik afgelopen zaterdagmiddag een tweetal muren van een nu te creëren logeerkamer te behangen. Het op- en afstappen van het krukje met een baan vliesbehang in de lucht houdend, doet iets met het oude lichaam van mij. Ik ben zeker geen 25 jaar meer.  Dat merk ik nu ook, na een middag van het behangen van de overige muren. Gelukkig ben ik er nu klaar mee.

Run 29 & 30.
Start: 07:54 uur.
Afstand: 5,00 kilometer.
Tijd: 0:24:42 uur.
Tempo: 04:55 per kilometer.
Calorieën: 508 cal.

img_1864

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: