Eén

nummer-1Alweer één jaar geleden dat ik met dit log aan mijn weblog begon. Ik had niet gedacht dat ik het zo lang zou volhouden. Meestal ben ik ergens enthousiast over en dan kakt zakt dat na een maandje weer in.. Echter is het dit keer anders gelopen. Ik ben van plan om het nog lang vol te houden, maar of dit mij nog op dagelijkse basis zal lukken..?

24 Comments

  1. Ik heb me bijna een half jaar geleden aangemeld met m’n log en ik houd het ook nog steeds vol
    ik ben ook zo’n enthousiaste beginner die nooit wat afmaakt, maar in dit geval is het wel erg leuk dus gaan we er lekker mee door toch.
    Je log ziet er mooi uit!!
    Liefs en een fijne avond nog.

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s