DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vandaag was het de eerste dag sinds ik me kan herinneren dat ik geen koffie heb gedronken. Het is niet bewust gegaan, maar de laatste dagen dronk ik steeds vaker thee en minder koffie. Vandaag was ook de eerste keer dat Edo op zijn werk fotomodellen over de vloer had. Dit om de folders en andere documentaties voor de magazijnstellingen op te leuken. Soms begin je iets een eerste keer om het bij die eerste keer te laten en soms een begin van een traditie.. Vandaag vijf jaar geleden was het de eerste keer dat ik hier een blog schreef.

vijf

 

Categories: Read

7 thoughts on “Eerste keer

 1. Geen koffie meer, op Dray’s LUST-RUM.

  Like

 2. Suzan says:

  Ik vraag wel eens aan iemand: “wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan?” Dat hoef ik jou dus niet te vragen! Gefeliciteerd, en ik hoop dat je het nog minimaal 5 jaar vol gaat houden!

  Like

 3. Pasula says:

  Van harte met je blogjubileum!

  Like

 4. Morgaine says:

  5 Jaren ook alweer, dat is een hele tijd inderdaad, binnenkort zit ik op de 6, maar goed, dat log is allang niet meer, zelfs helemaal weg, in feb. is dat ergens, einde ervan geloof ik… Kan het nog wel opzoeken ergens πŸ˜€

  Van harte Dray!

  XXX

  Like

 5. HarriΓ«t says:

  Gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum!

  Komisch de hele dag geen koffie. Ik drink ook meer thee dan koffie, maar ‘s ochtends wil ik wel een paar kopjes altijd.

  Like

 6. Anna says:

  Gefeliciteerd met je lustrum πŸ™‚ Ben benieuwd of ik het 5 jaar ga volhouden :p

  Like

 7. AF says:

  Gefeliciteerd Dray!

  Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: