Drie!

thursdaychild

Drie jaar geleden begon ik mijn weblog met de zin: ‘Lisa Bonet (1967) is jarig! Haal de slingers uit de kast.´ Het toeval (wanneer dat eigenlijk bestaat) wil dat ik vandaag eindelijk deze bestelling, die ik een paar maanden geleden had gedaan, vandaag op de deurmat vond. Ik vind het wel een grappig gegeven.

In 2004 begon ik mijn weblog in de stijl van de Playstation2 ©, vandaar de variant hierop met de naam Draystation. Toen kon ik nog niet weten dat ik zesendertig maanden hierna nog steeds aan het loggen was. Op sommige momenten iets minder fanatiek dan op andere (soms wil je niet in de herhaling vallen), maar als het aan mij ligt ga ik nog even door.

 

16 Comments

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s