DRAY BOSMA

Be happy.

 

Het was vandaag uitzonderlijk voorjaarsachtig weer. Tenminste, die mening was ik toebedeeld. In de middag liet ik mijn collega’s al weten dat als het aan het einde van de dag nog steeds zo mooi weer zou zijn, ik in korte broek ging hardlopen. In de trein checkte ik nog even de buitentemperatuur van Almere en die hing tegen de 10° graden. Reden om in korte broek te gaan hardlopen.

In Almere, onderweg van het station naar huis, moest ik eerst nog even iets voor het avondeten halen bij de Amazing Oriental, waardoor ik iets later thuis aankwam en ik zelf druk creëerde om snel weet buiten te staan. Voor je het weet eindig je het hardlooprondje in het donker. Daarbij raakte ik dit keer geen kostbare tijd kwijt door ergerniswekkend gestoei met mijn running-tights. Geen worsteling bij het in mijn shorts stappen, en gaan!

Eenmaal buiten, compleet in mijn hardloopoutfit, opende ik de Spotify playlist en de hardloop-app. Het was heerlijk weer, zoals verwacht en met discoklanken bij de oren begon ik zonder blessurepijntjes aan mijn run. Mijn planning was 5 kilometers te hardlopen en met mijn ervaring met diverse runs in mijn stad, weet ik uit mijn hoofd welke route ik voor diverse afstanden kan kiezen.

De schemering trad halverwege mijn run toch al rap in, wat overigens weer een mooi gekleurde lucht opleverde. Het was weer fijn om in korte broek te lopen. Alleen aan mijn knieën voelde ik dat het idee van een korte broek misschien iets te enthousiast was geweest, maar na 5 kilometer en nog geen 25 minuten liep ik in rustig tempo de laatste meters naar huis toe. Ik hoop dat het overmorgen weer zo vriendelijk weer is.

Run 12.
Start: 17:42 uur.
Afstand: 5,04 kilometer.
Tijd: 0:24:16 uur.
Tempo: 04:48 per kilometer.
Calorieën: 547 cal.

img_1243

 

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: