DRAY BOSMA

Be happy.

Vanmorgen ben ik eerst een rondje gaan hardlopen. Voor mijn gevoel was ik ruim op tijd uit bed, maar toch was het nog vroeg. Dat vind ik wel een voordeel van de wintertijd: de tijd lijkt minder snel te gaan. Niet alleen heb ik al een klein rondje hardlopen erop zitten, mijn eerste werkweek bij de nieuwe werkgever in Amsterdam heb ik ook achter de rug. Na veel nieuwe impressies heb ik daar toch al snel mijn draai gevonden. Qua werkzaamheden, maar ook inzake het reizen. Mijn reistijd is gehalveerd, en dat is een groot voordeel. Ik heb op werkdagen nu anderhalf uur tijd over voor andere dingen.

Nieuw voor mij is de metro in Amsterdam. Hiermee reis ik 10 minuten per dag niet alleen met andere forensen, maar ook met scholieren, studenten en andere, beetje wazige figuren. Deze mensen zijn niet helemaal zijn te plaatsen. In mijn gedachten zijn het leden van de ‘Wiet Watchers‘. Een beetje als die groep van dikkerdjes, maar dan in plaats van dat zij op de kilo’s letten, zijn zij meer bezig met enkele grammen. Verder hebben beide groepen het doel om er lichter van te worden. Maar verder hebben deze mensen geen invloed op het heen en weer reizen, het zijn tenslotte maar 5 minuten per reis, dat ik onderweg ben.

 

Categorieën: Read

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: