DRAY BOSMA

Be happy.

Woensdagmiddag en mooi weer. Wederom voor mij een goede reden om in de namiddag, bij thuiskomst na het werk, een rondje te gaan hardlopen. Met de gedachte: het blijft iedere dag iets langer licht en daarom kan ik langer lopen, nam ik me voor om een iets breder rondje dan 5 kilometer te gaan lopen. Niet dat ik meteen een halve marathon in gedachten had, maar stap voor stap kom je al een heel eind.

Het werd vandaag een rondje van 6,58 kilometer. Ik liep al snel in een rap tempo. Tot mijn verbazing haalde ik op het Humberpad een fietser in. Onderweg van het werk, naar huis. Eerst dacht ik even dat het een beeldschermzombie was. Alleen oog voor het beeldscherm van hun mobiel, maar deze meneer zat heel relaxt op zijn fiets, te genieten van het mooie, zachte weer. Alsof hij alle tijd van de wereld had.

Na 3 kilometer hardlopen vond ik dat ik het wel iets rustiger aan kon doen. Ik hoef tenslotte niet iedere dag een persoonlijk snelheidsrecord te breken. Het is de bedoeling dat ik weer wat langere afstanden kan lopen, en niet dat ik in een zo snel mogelijke tijd mijn rondjes loop, en daarmee een blessure oploop. Het wordt tenslotte iedere dag later donker, dus snelheid is niet nodig om op tijd thuis te zijn.

Run 15.
Start: 17:30 uur.
Afstand: 06,58 kilometer.
Tijd: 0:31:29 uur.
Tempo: 04:47 per kilometer.
Calorieën: 715 cal.

img_1541

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: