DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Maandagmiddag. De trein naar huis heeft vertraging. Ik raak hierdoor niet heel veel tijd kwijt, maar ik heb het plan om bij thuiskomst meteen te gaan hardlopen en nu kom ik voor mijn gevoel in tijdnood. Onderweg dendert de trein in een vlot tempo door en uiteindelijk kom ik maar 2 minuten later aan op het station in Almere. Het valt allemaal nog mee.

Thuis aangekomen kleed ik me om en al snel sta ik buiten. Het is druk met fietsers op mijn route. Men fietst snel naar huis om nog even te genieten van het mooie weer. Het hardlopen gaat lekker, maar halverwege voel ik een stramme pijn in mijn knieën. Komt dit omdat ik nu 3 keer per week hardloop? Misschien moet ik de aankomende woensdag een run overslaan?

Run 17.
Start: 17:33 uur.
Afstand: 05,50 kilometer.
Tijd: 0:26:31 uur.
Tempo: 04:49 per kilometer.
Calorieën: 597 cal.

img_1802-1

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: