DRAY BOSMA

Be happy.

Maandagmiddag. De trein naar huis heeft vertraging. Ik raak hierdoor niet heel veel tijd kwijt, maar ik heb het plan om bij thuiskomst meteen te gaan hardlopen en nu kom ik voor mijn gevoel in tijdnood. Onderweg dendert de trein in een vlot tempo door en uiteindelijk kom ik maar 2 minuten later aan op het station in Almere. Het valt allemaal nog mee.

Thuis aangekomen kleed ik me om en al snel sta ik buiten. Het is druk met fietsers op mijn route. Men fietst snel naar huis om nog even te genieten van het mooie weer. Het hardlopen gaat lekker, maar halverwege voel ik een stramme pijn in mijn knieën. Komt dit omdat ik nu 3 keer per week hardloop? Misschien moet ik de aankomende woensdag een run overslaan?

Run 17.
Start: 17:33 uur.
Afstand: 05,50 kilometer.
Tijd: 0:26:31 uur.
Tempo: 04:49 per kilometer.
Calorieën: 597 cal.

img_1802-1

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: