DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vandaag heb ik bij thuiskomst, vanuit het werk, meteen mijn hardloopschoenen aangetrokken en de deur achter me dicht getrokken om vervolgens een aantal kilometers te gaan hardlopen.
Doordat ik sinds een paar weken last heb van een pijnlijke knie, zag ik een beetje tegenop deze run. Hoewel het niet echt soepeltjes ging (zeurderige scheenbenen), heb ik toch ruim 8 kilometer gelopen. Excuses om niet te hardlopen, hoef ik dus niet te verzinnen, maar dat zou wel een heel slecht begin van het nieuwe jaar zijn.

Start: 17:21 uur.
Afstand: 08,25 kilometer.
Tijd: 0:43:32 uur.
Tempo: 05:17 per kilometer.
Calorieën: 925 cal.

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: