DRAY BOSMA

Be happy.

Vandaag heb ik bij thuiskomst, vanuit het werk, meteen mijn hardloopschoenen aangetrokken en de deur achter me dicht getrokken om vervolgens een aantal kilometers te gaan hardlopen.
Doordat ik sinds een paar weken last heb van een pijnlijke knie, zag ik een beetje tegenop deze run. Hoewel het niet echt soepeltjes ging (zeurderige scheenbenen), heb ik toch ruim 8 kilometer gelopen. Excuses om niet te hardlopen, hoef ik dus niet te verzinnen, maar dat zou wel een heel slecht begin van het nieuwe jaar zijn.

Start: 17:21 uur.
Afstand: 08,25 kilometer.
Tijd: 0:43:32 uur.
Tempo: 05:17 per kilometer.
Calorieën: 925 cal.

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: