DRAY BOSMA

Be happy.

Twee jaar geleden heb ik een weekendtrip naar Berlijn geboekt voor in de maand maart. Dit ging op het laatste moment net niet door, omdat er een pandemie plaats vond. Nu we zo langzamerhand om weten te gaan met het coronavirus en de nieuwere varianten minder heftig (dodelijk) blijken te zijn, heb ik dit jaar nogmaals voor de komende maand maart een weekendtrip naar Berlijn geboekt. Er zullen wat reisaanpassingen aan te pas komen in verband met de huidige pandemie, maar ik heb er zin in, en ik hoop in dat weekend weer ouderwets de toerist uit te kunnen hangen.

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: