DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Twee jaar geleden heb ik een weekendtrip naar Berlijn geboekt voor in de maand maart. Dit ging op het laatste moment net niet door, omdat er een pandemie plaats vond. Nu we zo langzamerhand om weten te gaan met het coronavirus en de nieuwere varianten minder heftig (dodelijk) blijken te zijn, heb ik dit jaar nogmaals voor de komende maand maart een weekendtrip naar Berlijn geboekt. Er zullen wat reisaanpassingen aan te pas komen in verband met de huidige pandemie, maar ik heb er zin in, en ik hoop in dat weekend weer ouderwets de toerist uit te kunnen hangen.

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: